Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ELEANA


Descriere

Hotelul Eleana*** din zona Nikiana, insula Lefkada, este un boutique hotel nou si modern in care oaspetii sai se pot relaxa si bucura de serviciile si facilitatile moderne.Facilitati camere
Camerele sunt decorate elegant, au ferestre mari, cu vedere spre imprejurimi, mobilier modern si terase spatioase. Acestea au in dotare: aer conditionat, TV plasma, DVD player, chicineta echipata si utilata, telefon, seif, uscator de par si grup sanitar propriu cu dus. La cerere se ofera patut de bebelus.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de:piscina exterioara cu sectiune pentru copii, bar principal, bar la piscina, bar in lobby, lift, internet Wifi (gratuit), seif, servicii rent a car, teren de joaca, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, parcare privata.

Tip masa
Mic Dejun

Categorie
3*

Localizare
Hotelul Eleana*** este situat in statiunea Alexandros, zona Nikiana, la 9 kilometri de orasul Lefkada si la 12 kilometri de satul turistic Nidri, foarte popular in insula.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.