Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Villagio Maistro


Descriere

Hotelul Villagio este situat la numai 300 de metri de plaja Agios Ioannis si la 1,5 km de orasul Lefkada, intr-o gradina luxurianta de 16.000 de metri patrati. Acesta are o piscina in aer liber, cu sectiune separata pentru copii, precum si un teren mic de fotbal. Se ofera acces Wi-Fi gratuit in intreaga incinta.


Toate studiourile si apartamentele de la Villagio se deschid spre un balcon cu vedere la piscina si gradina si ofera aer conditionat si un TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Fiecare are o chicineta cu frigider si plite de gatit. De asemenea, unele au cuptor cu microunde si facilitati pentru prepararea cafelei. La cerere pot fi furnizate laptopuri gratuite.


Plaja Agios Ioannis din apropiere este ideala pentru iubitorii de kitesurf si windsurf. Un minimarket poate fi gasit la 300 de metri de Villagio. Orasul Lefkada este la 1,5 km, iar Aeroportul Aktion este la aproximativ 20 km de hotel. Oaspetii au la dispozitie o parcare privata gratuita.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.