Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Bavaria Blu Hotel este situat la intrarea in statiunea Mamaia, la 15 m de plaja.
Hotelul dispune de 123 de camere de 4* si 16 camere de 5*. In plus, intreg ultim etaj de cinci stele, vine si cu o poveste aparte, intrucat fiecare camera este o calatorie catre o tara a lumii, fiind decorata dupa chipul si asemanarea tarii respective.
Structura de cazare:
A. Bavaria Blu 4 stele aaa 123 camere
Camere single/duble economy: 37 camere
Camere duble: 32 camere
Garsoniere (in regim de dubla sau tripla): 54 camere
Camere twin disponibilie din total: 34 camere
- Dubla twin: 16 camere
- Garsoniera twin: 18 camere
B. Mapamond 5 stele aaa 16 camere
Camere duble deluxe: 12 camere
Apartamente deluxe: 4 camere
Toate camerele sunt echipate cu: acces gratuit la internet wireless, televiziune prin cablu, aer conditionat - climatizare cu control individual, sistem de alarma in caz de incendiu/ detectoare de fum, halat si papuci de baie, uscator de par/ priza pentru aparat de barbierit, oglinda cosmetica, telefon, birou de lucru, seif, mini bar.
Camera Single Standard / Vedere La Mare 4*
Spatiu de cazare destinat cazarii unei singure persoane. Suprafata totala de 15 mp, vedere standard / vedere la mare, access wifi, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, oglinda cosmetica, telefon, birou de lucru, minibar, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum.
Camera Dubla Standard / Vedere La Mare 4*
Spatiu de cazare care permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Suprafata totala de 18 mp, vedere standard / vedere la mare, access wifi, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, oglinda cosmetica, telefon, birou de lucru, minibar, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum.
1. Garsoniera Standard / Vedere La Mare 4*
Spatiu de cazare care permite acomodarea a maxim 2 adulti cu 2 copii de pana la 4 ani.
2. Standard Family Room / Vedere Mare 4*
Spatiu de cazare care permite acomodarea a maxim 2 adulti cu 2 copii de pana la 16 ani.
3. Camera Tripla Standard / Vedere Mare 4*
Spatiu de cazare care permite acomodarea a maxim 3 adulti.
Este suplimentata cu canapea extensibila. Suprafata totala de 29 mp, vedere standard / vedere la mare, access wifi, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, oglinda cosmetica, telefon, birou de lucru, minibar, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum.
Camera Dubla Deluxe Standard 5* : Egipt, Thailanda, Turcia, Indonezia si Grecia
Camera Dubla Deluxe Standard permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Au o suprafata de 32 mp si sunt prevazute cu un balcon de 12 mp. Spatiile de cazare au vedere standard spre gradina, pat dublu extra-large, baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi, access wifi, TV LED, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, telefon, birou de lucru, minibar, seif, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum.
Camera Dubla Deluxe Vedere Mare 5* : Romania, Italia, India, Anglia, Australia, Iran si Capitan
Camera Dubla Deluxe Vedere Mare permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Au o suprafata de 32 mp si sunt prevazute cu un balcon de 12 mp. Spatiile de cazare au vedere mare, pat dublu extra-large, baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi, access wifi, TV LED, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, telefon, birou de lucru, minibar, seif, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum.

Apartament Deluxe Standard 5* : SUA, Kenya
Apartamentul standard permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Apartamentul SUA - are o suprafata de 63 mp + balcon 19 mp. Apartamentul Kenya - are o suprafata de 40 mp + balcon 17 mp. Spatiile de cazare au vedere standard, pat dublu extra-large, baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi, access wifi, TV LED, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, telefon, birou de lucru, minibar, seif, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum.
Apartament Deluxe Vedere Mare 5* : China, Franta
Apartamentul Vedere Mare permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Apartamentul China - cel mai mare apartament; are o suprafata de 68 mp + balcon 24 mp. Apartamentul Franta - are o suprafata de 67 mp + 2bai (14 mp/5 mp) + 2 balcoane de 24 mp. Spatiile de cazare au vedere mare, pat dublu extra-large, baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi, sauna, access wifi, TV LED, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, telefon, birou de lucru, minibar, seif, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.