Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX MEDITERANEAN MAMAIA RESORT ( FARA PLAJA)


Descriere



Localizare
Situat in centrul statiunii Mamaia, la doar 50 m de plaja.

Distante
- 6 km de centrul orasului Constanta

Puncte de interes
- orasul Constanta
- Portul turistic Tomis Constanta
- Cazinoul din Constanta
- Cazino Mamaia
- Aqua Magic
- Pontonul din Mamaia (in dreptul hotelului Victoria, inainteaza 500 m in mare si se termina cu un debarcader)
-Telegondola Mamaia
-Sat Vacanta Mamaia
- insula Ovidiu din lacul Siutghiol

Atu-uri hotel
- hotel foarte potrivit pentru familii cu copii
- mini club
- multiple posibilitati de agrement, distractie si relaxare

Facilitati
Restaurantul este format din salonul principal cu o capacitate de 600 de persoane din care 200 locuri in interior si 400 locuri in zona de terase acoperite.
In fiecare seara, Restaurantul isi invita oaspetisa participe la spectacole de divertisment, cu seri tematice si concursuri pentru adulti si copii. Pe ritmurile muzicii, seara la cina se vor servi meniuri variate cu specific romanesc si international.Activitati de divertisment pentru adulti:
-Karaoke
-Competitii sportive derulate pe terenurile de sport exterioare ale complexului: tenis de masa/ tenis de camp, baschet si fotbal;
Animatie:
-Program artistic, spectacole speciale (seri tematice saptamanal), muzica live, mini-cinema, mini-disco pentru copii, zona de fitness, tenis de masa.

Facilitati copii
Activitati interioare:
-Educatie civica aaa autocunoasterea, respectul de sine, comunicarea, capacitatea de a decide
-Activitati si jocuri extracurriculare
-Activitati de creatie: exercitii pratice de creativitate, notiuni generale de desensicompozitie, notiuni cromaticeelementare, desen, tehnici de acuarela, colaj, modelaj, pastel, etc.
-Vizionare desene animate, filme Disney
-Mini-disco, karaoke
-Lectii de vacanta (posibilitatea de a face lectii de vacanta asistate de cadrele didactice de la Winnie Club)
-Lectura de vacanta
-Cursuri de limba straina: engleza si germana (notiunile de baza in invatare a unei limbi straine)
-Activitati de dobandire a cunostintelor despre Abecedar si notiuni elementare de Matematica si Aritmetica specific clasei 0
-Si nu in ultimul rand, babysitting (turistii au posibilitatea de a lasa copiii in grija personalului calificat de la Winnie Club)

Toate aceste activitati sunt derulate si asistate de personal calificat (animatori straini si romani pentru o experienta culturala variata)

Activitati exterioare:
-Activitati de creatie
-cinema in aer liber (desene animate/ filme Disney)
-Campionate sportive derulate pe terenurile de sport exterioare ale complexului: tenis masa/tenis camp, fotbal, baschet
-Petreceri exterioare de bun venit, de ramas bun, carnaval si parada modei, face painting, modelaj baloane, Winnie Disco, Winnie Karaoke

Toate aceste activitati sunt derulate si asistate de personal calificat (animatori si clowni).

Camere
Structura de cazare este formata din 3 corpuri de cladire:
- 280 camere duble, dintre care 32 de camere duble family (64 de camera duble comunicante, din care 32 camere duble matrimoniale si 32 camere duble twin) Camerele duble family (comunicante) pot fi vandute si in regim de camera dubla standard.
- 12 apartamente (peste 60 mp / apartament), 6 garsoniere ( cca 30mp)



Dotari camere
CAMERA DUBLA STANDARD
Capacitate maxima 2 adulti si 2 copii a camerele duble standard au suprafata de 17 mp si sunt dotate cu pat matrimonial/twin, baie proprie, TV LED, aer conditionat, minibar, internet wireless gratuit, de mare viteza. Accesul in camere permis cu cartele magnetice.


CAMERA DUBLA FAMILY
Sunt formate dintr-o camera cu pat matrimonial si o camera de tip twin carecomunicaprintr-o usa a capacitate maxima3 adulti si 2 copii sau 2 adulti si 3 copii. Camerele sunt dotate cu baie proprie, TV LED, aer conditionat, minibar, internet wireless gratuit, de mare viteza. Accesul in camere permis cu cartele magnetice. Camerele duble family sunt impartite in cele doua hoteluri Mercur si Minerva.


GARSONIERA 4* VILA 30
Garsonierele sunt amplasate la parterul Vilei 30 a au o suprafata de aproximativ 30 mp si sunt dotate cu pat matrimonial si canapea extensibila, baie proprie, TV LED, aer conditionat, minibar, internet wireless gratuit, de mare viteza, uscator de par. Accesul in garsoniere permis cu cartele magnetice. Garsonierele au terasa proprie cu masuta si scaune.



APARTAMENT 4* VILA 30
Apatamentele sunt situate in Vila 30 a pe etajele 1 si 2, au o supratata de aproximativ 55 mp si sunt formate dintr- un dormitor si un living, dotat cu pat matrimonial si canapea extensibila, baie proprie cu cada, TV LED, aer conditionat, minibar, internet wireless gratuit, de mare viteza, uscator de par , halate de baie si papuci de unica folosinta. Accesul in apartamente permis cu cartele magnetice.


Altele
Tarifele nu includ taxa hoteliera care se achita la receptia hotelului.
Accesul cu animale de companie nu este permis.

Descrierea pachetelor de servicii:

Pachetele Cazare cu Mic dejun includ:
- Micul dejun se serveste in regim buffet intre orele 07:00 aaa 10:00 - bauturi non-alcoolice incluse in timpul micului dejun: sucuri acidulate / neacidulate- gama Pepsi ,cafea, ceai si apa de masa/carbogazoasa. Clientii au acces la piscinele complexului ,umbrele si sezlonguri la piscine in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la piscina) aaacontra cost15 lei/pers/zi , in intervalul 08.00-20.00, doar pentru clientii hotelului. Sunt interzise rezervari pentru sezlonguri ;parcare gratuita in limita locurilor disponibile; acces la locurile de joaca pentru copii; acces contra cost la terenurile de sport ( volei /tenis/ fotbal ) aaa 50 lei/ora aaa fara asigurare echipament, internet wireless gratuit
COMPLEXUL NU DISPUNE DE PLAJA PROPRIE

Pachetele cu demipensiune :Demipensiune aaa mic dejun /pranz sau cina aaa servite regim bufet aaa mic dejun 07:00 aaa 10:00, pranz 13:00 aaa 15:00 sau cina 19:00 aaa 21:30, la check-in se va opta pentru varianta mesei principale. Pentru turistii care au optat pentru demipensiune cina aaa vor servi cina din prima zi de cazare si vor termina cu cina din ultima zi de cazare, iar turistii care au optat pentru demipensiune pranz, pranzul se serveste incepand cu a doua zi de cazare si se termina cu pranzul din ziua plecarii. Bauturile incluse numai in timpul meselor : bauturi non-alcoolice - sucuri acidulate/neacidulate draft aaa gama Pepsi, cafea, ceai, apa de masa/carbogazoasa: bauturi alcoolice- bere la draft, vinuri la draft aaa alb/rosu, vodca, aperitive alcoolice;
Clientii au acces gratuit la piscinele complexului , umbrele si sezlonguri la piscine in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la piscina) in intervalul 08.00-20.00, doar pentru clientii hotelului. Sunt interzise rezervari pentru sezlonguri; parcare gratuita in limita locurilor disponibile; acces la locurile de joaca pentru copii; acces contra cost la terenurile de sport ( volei /tenis/ fotbal ) aaa 50 lei/ora aaa asigurare echipament in limita disponibilului, internet wireless gratuit
Turistii care au optat pentru demipensiune pranz sau cina au obligativitatea de a purta
bratara pe care o primesc la cazare pe perioada sejurului, In lunile Mai si Septembrie (dupa 15 Septembrie) masa se va servi a la carte.
Nu este permisa folosirea prosoapelor din camera pe piscina sau plaja
Nu este permis accesul in complex cu animale de companie
COMPLEXUL NU DISPUNE DE PLAJA PROPRIE


Pachetele All Inclusive includ: All Inclusive aaa mic dejun /pranz/cinaaaa servite regim bufet aaa mic dejun 07:00 aaa 10:00, pranz 13:00 aaa 15:00, cina 19:00 aaa 21:30.
Pentru turistii care au achizitionatpachetul all inclusive servesc cina in prima zi de cazare, mic dejun , dejun si cina in urmatoarele zile ale sejurului ,iar in ziua plecarii ( check-out ) beneficiaza de mic dejun si dejun.
Bauturile incluse numai in timpul meselor : bauturi non-alcoolice - sucuri acidulate/neacidulate draft aaa gama Pepsi , cafea, ceai, apa de masa/carbogazoasa: bauturi alcoolice- bere la draft, vinuri la draft aaa alb/rosu, vodca, aperitive alcoolice; Barul all inclusive de la piscina functioneaza intre orele 09.00 aaa 19:30.
Intre orele 16:00 aaa 18:30, clientii vor servi produse de patiserie in locuri special amenajate. Produsele oferite la mic dejun, dejun si cina se vor consuma doar in interiorul restaurantului, pe parcursul desfasurarii mesei.
Clientii au acces gratuit la piscinele complexului , umbrele si sezlonguri la piscine in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la piscina), in intervalul 08.00-20.00, doar pentru clientii hotelului. Sunt interzise rezervari pentru sezlonguri; parcare gratuita in limita locurilor disponibile; acces la locurile de joaca pentru copii; acces gratuit la terenurile de sport ( volei /tenis/ fotbal ) aaa asigurare echipament in limita disponibilului, internet wireless gratuit
Turistii care au achizitionat pachet all inclusive au obligativitatea de a purta bratara pe care o primesc la cazare pe perioada sejurului.
In lunile Mai si Septembrie ( dupa data de 15 Septembrie) masa se va servi a la carte.
Nu este permisa folosirea prosoapelor din camera pe piscina sau plaja
Nu este permis accesul in complex cu animale de companie

COMPLEXUL NU DISPUNE DE PLAJA PROPRIE






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.