Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complexul Sunrise este situat la 3 km de orașul Obzor, la 65 km de aeroportul din Varna și la 75 km de aeroportul din Burgas, la doar 200 de metri de plajă. Facilitati hotel: restaurant, lobby, bar la piscina, piscina exterioara, piscina pentru copii, aer conditionat in locurile publice, sezlonguri si umbrele la piscina gratuit, loc de joaca pentru copii,SPA, sauna, baie de aburi, fitness, tenis de masa, sala de conferinte (30 locuri), supermarket, parcarea supraterana pazita si subterana.

Descriere camere:
Fiecare apartament dispune de grup sanitar, TV, living, chicineta utilata complet, telefon cu linie directa, aer conditionat, seif, internet wireless.

Descriere facilitati:
Complexul este format din 4 cladiri cu un total de 370 apartamente, dintre care una singura functioneaza ca si aparthotel oferind spre inchiriere 95 apartamente cu 1 sau 2 dormitoare, restul fiind proprietati private

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Receptie non-stop
Bar
Cafenea
Lift
Seif in camera
Aer conditionat/ventiloconvector
TV in camera
Baie proprie
Piscina in aer liber
Piscina pentru copii
Internet wireless gratuit
Telefon
Zona receptie
Parcare contra cost
Depozitare bagaje

Locatie