Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HVD CLUB HOTEL MIRAMAR 4*


Descriere

HVD CLUBHOTEL MIRAMAR 4* - Obzor

Prezentare oficiala hotel: https://www.miramar-bg.com/

Belvedere Holiday Club 4* este situat direct pe plaja din Obzor, are cele mai variate meniuri de ultra allinclusive.

Relaxare: Hotelul dispune de propriu club pentru copii, are piscina in aer liber cu sectiune pentru copii si piscina interioara cu apa incalzita. Pentru pasionatii de sport hotelul ofera posibilitatea de a juca fotbal, volei pe plaja, are teren de tenis, fitness. Hotelul este dotat cu centru SPA in componenta caruia se regaseste, piscina interioara, sauna, jacuzii, hamam, sala de sport, salon de coafura si infrumusetare.

Servicii de masa:
oferta unul dintre cele mai bogate si elaborate meniuri ultra allinclusiv de pe litoralul bulgar.

Localizare:
Hotelul este situat pe plaja cu nisip a statiunii Obzor.

Facilitati hotel:
este un complex de duble standard, duble superior, junior suite si suite.Hotelul dispune de 4 restaurante si 5 snack baruri.
Receptia este deschisa 24/7, iar oaspetii beneficiaza de room service 24/24. Parcarea in aer liber este pazita, are 300 locuri de parcare.

Facilitati camere:
Camerele hotelului au o atmosfera eleganta si confortabila, suntt dotate cu TV (ecran plat) cu canale prin satelit si internet gratuity, canapea extensibila, aer conditionat central, minibar completat zilnic gratuity, cu apa imbuteliata, bauturi racoritoare si bere.Toate baile sunt echipate cada sau dus, uscator de par si articole de toaleta.

Hotelul are urmatoarele tipuri de camere:

411 camere duble standard- au 25 m2, au vedere la parc sau laterala la mare,au balcon sau terasa, se pot caza 2ad+1copil sau 3 adulti.
54 camere duble superior-au 30m2, au vedere laterala la mare, au balcon sau terasa si se pot caza 2ad+2copii sau 3 adulti.
10 junior suites- au 55m2, au un living room cu sofa, sunt situate in partea centrala a hotelului, au vedere partiala la mare, au balcon si de pot caza 2ad+2copii sau 3 ad+1 copil
25 suites - au 60m2, au doau camere separate de usa (dormitor si living), 2 bai, 2 balcoane sau terase se pot caza 2ad+2copii sau 3 adulti sau 3ad+1copil sau 4 adulti.

Deschis in vara anului 2006 HVD CLUBHOTEL MIRAMAR ofera o atmosfera minunata pentru o vacanta perfecta.



CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD
TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu 30 zile inaintea plecarii;
50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.

CONDITII FINANCIARE OFERTA EARLY BOOKING
TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
80% din pretul pachetului turistic la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere;

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul cuprins intre ziua confirmarii rezervarii pana la expirarea pragului de Early Booking;
100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face dupa expirarea pragului de Early Booking;

CONDITII DE ACORDARE A REDUCERII EARLY BOOKING (EB):
Reducerea EB este inclusa in pachet, iar procentul precizat se aplica serviciilor de cazare si masa, dupa caz;
Orice modificare reprezinta anularea rezervarii cu penalizari si refacerea acesteia la pretul si conditiile din momentul reinscrierii;
Nerespectarea conditiilor de plata aplicate rezervarilor tip EB conduce la modificarea pretului pachetului conform ofertei standard.
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

OBSERVATII:
Tarifele prezentate in aceste oferte sunt exprimate in EURO / noapte.
Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate valabila.
Asigurarea medicala nu este obligatorie, dar este recomandata.
Asigurarea storno este optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de autoritatile de resort din Bulgaria.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Bauturile alcoolice sau racoritoare nu sunt incluse in pret (cu exceptia hotelurilor care practica sistemul All Inclusive).
Pentru rezervarile facute cu Early Booking nu se accepta modificari de nume, structura camera et
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.