Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sol Luna Bay TUI


Descriere

Localizare: recent construit, in prima linie langa plaja, la 10 minute de Obzor si Byala.
Facilitati camere: TV satelit, AC, minibar, telefon, seif, uscator de par, baie cu cada, balcon, patul suplimentar este o canapea extensibila (1.40/1.80m cand este intinsa ). Family Room : 2 camere cu usa intermediara ( 4 paturi normale + extrabed - canapea extensibila ). Anul trecut s-a construit o aripa noua in cadrul hotelului, camerele duble ce permit 2 adulti + 2 copii ( park view si front sea view ) se afla in aceasta cladire.
Facilitati hotel: restaurant, lobby bar, bar la piscina, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, Kids Club, fitness, Jacuzzi, masaj, sauna, aerobic, tenis de masa, volei pe plaja, biliard, darts, wireless gratuit la lobby.

CLADIREA ANEXA: Noua cladire este situata langa cladirea principala a hotelului, pe malul raului ce se afla intre cele doua cladiri. Pietonii au acces rapid la cladirea principala prin traversarea unui pod.

Facilitati: Cladirea a fost construita in anul 2013, are 5 etaje si 3 lifturi de acces. Dispune de receptie, bar .Facilitati si servicii suplimentare pot fi folosite in cladirea principala a hotelului Sol Luna Bay. Acesta dispune de: 2 restaurante de tip bufet, piscina interioara si exterioara, lobby bar si bar la piscina, magazine, centru spa, wireless gratuit in receptie.


Camerele Standard: pat dublu, zona de relaxare cu canapea si fotoliu (ambele extensibile), aer conditionat, Tv prin satelit, telefon, mini bar (contra cost), baie dotata cu cada si uscator de par, balcon cu masa si scaune. Ocupare maxima : 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti.Apartamente family: living si dormitor separate cu usa. In living: 2 canapele si un fotoliu (toate extensibile). Apartamentele sunt dotate cu aer conditionat, Tv prin satelit, telefon, mini bar (contra cost), baie cu dus si uscator de par, balcon cu scaune si masa. Ocupare minima : 2 adulti + 2 copii, maxim: 4 adulti + 1 copil.
Descriere concept all inclusive:
Mic dejun, pranz, cina a bufet cu show-uri de gatit si seri tematice.C el de-al doilea restaurant in stil bufet ofera gustari in intervalul 12:00-16:00. Cina este disponibila in intervalul 19:00 a 21:30 cu rezervare in prealabil, o data pe sejur, in stil bufet sau cu preparate italienesti.
Gustarile, cafeaua, ceaiul si inghetata sunt disponibile in intervalele 10:30 a 12:00 si 15:00 a 17:00, gustarile tarzii 21:30 a 23:00. Bauturile locale alcoolice si non alcoolice sunt disponibile la barurile din incinta resortului in intervalul orar 09:00 a 23:00

Info: sezlonguri si umbrelute pe plaja gratuite (in limita disponibilitatilor)
Info parcare: parcarea este contra-cost : 10 leva/zi - se plateste la receptie si nu se poate rezerva/garanta de agentie (in limita locurilor disponibile )
Sol Luna Bay Aquapark

Facilitati noi in programul All Inclusive pentru sezonul 2014.

Restaurantul cu specific bulgaresc: aMorsko Okoa a Descopera Bulgaria cu preparatele traditionale din carne!
Cina cu specialitati bulgaresti.
In timpul meselor bauturile locale sunt incluse astfel:
Brandy-ul bulgaresc, vinul casei si berea la draft; bauturile racoritoare.
Restaurantul este disponibil turistilor o data pe sejurul de 7 nopti, cu rezervare in prealabil.
Deschidere: Iunie 2014

Pannioteca a Lunaa- Bucura-te de varietate de sandwich-uri italiene fierbinti pentru masa de pranz!
Sandwich-uri traditionale servite in restaurantul cu cea mai frumoasa vedere spre coasta bulgara a Marii Negre. Disponibil pentru toti oaspetii hotelului in intervalul orar 12:00 a 16:00; inclus in programul All Inclusive.
Deschidere: Sezonul 2014

Taperia a Malecona - Simte briza marii cu un cocktail cubanes si o tapas spaniola.
O experienta spaniola de neuitat cu tapas, sangria si cerveza. Deschis pentru toti oaspetii in intervalul orar 19:00-23:00; inclus in programul All Inclusive.
Deschidere: Sezonul 2014

Paellador aLevantea a Experienta mediteraneana!
Un delicios mic dejun an stil francez cu viennoiserie i mini-baghete, coapte in incinta Paella de Marisco ou de Carne, pentru pranz i cina. Sangria i bere locala, cocktail-uri, cafea, ceai disponibile pe tot parcursul zilei, gustari dupa-amiaza (15:00-17:30) i gustare tarzie (21:30 - 23:00). Disponibil pentru toti oaspetii.
Deschidere: in perioada 01 iunie a 05 septembrie

an sezonul 2013 a fost deschis Sol Luna Bay Aquapark a singurul de acest fel din zona Obzor, un mini aqua parc ce ofera distracie pentru antreaga familie an zona hotelului, cu o suprafata de 1300 mp, situat la prima linie de la mare, langa hotel si plaja.
Sol Luna Bay Aquapark aduce stropi de distractie nelimitata cu cate un element pentru fiecare, oferind diverse tobogane : Aquatube a pentru viteze mari si pomparea andrenalinei; Aventuros Kamikaze ; Multitrack: provoaca-ti prietenii la un concurs de mare viteza; Rolba - gata de aventura versatil; Joc special de apa pentru cei mici .

Simte adrenalina pe masura ce cobori pe tobogane sau relaxeaza-te cu prietenii la piscina . Disponibil pentru toi oaspeii hotelului. Inclus an programul All Inclusive.
Deschis:
In perioada 01 iunie si 15 septembrie, in functie de conditiile mete

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.