Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Phoenicia Blue View Amfiteatru Belvedere Panoramic


Descriere

Amplasat in statiunea Olimp, cu o suprafata de aproximativ 47.000 mp si un numar total de peste 1500 locuri de cazare, complexul de 4 stele pune, anul acesta, la dispozitia oaspetilor o plaja privata, 4 piscine, 2 restaurante, 2 baruri si o cafenea, dar si numeroase alte facilitati. Este un loc care impresioneaza prin grandoarea sa dar si prin designul deosebit, care te duce cu gandul la stilul romantic francez.
Hotelurile detin restaurante proprii, cu zona de bufet, zona de SHO W cooking, terasa si bar. Va propunem spatiul perfect pentru a va deconecta, la piscinele pentru adulti, cu pool bar, la sauna sau in locurile special amenajate pentru relaxare, unde veti gasi sezlonguri sau leagane.
Phoenicia Blue View Resort ofera in egala masura si copiilor o vacanta de vis! Acestia au la dispozitie piscina cu tobogan, locuri de joaca si spatii de relaxare. Plictiseala este alungata prin diverse programe artistice, destinate exclusiv celor mici, ateliere de creatie si activitati specifice. Toate, menite sa le ofere amintirea unei vacante perfecte, aici, acasa.
Hotelul Belvedere dispune de 219 de camere si apartamente, insumand in total 455 de locuri de cazare. In functie de nevoile dumneavoastra, puteti alege camere matrimoniale standard si superioare, camere pentru familii sau apartamente cu vedere la mare, ce au terase proprii sau terasa comuna cu sezlonguri.
Hotelul Panoramic pune la dispozitia oaspetilor sai 214 camere, insemnand un total de 439 de locuri de cazare. Va oferim posibilitatea sa alegeti camere matrimoniale standard si superioare sau camere pentru familii. Camerele au balcon propriu sau terasa comuna cu sezlonguri, cu vedere la mare sau catre piscine.
Hotelul Amfiteatru, ce dispune de 336 camere si apartamente precum si alte facilitati, isi va deschide portile sezonul urmator.v PREZENTARE SPATII DE CAZARE
HOTEL BELVEDERE
-Camera dubla standard (etj.6, 7) - cuprinde un spatiu deschis cu osuprafata de 19,60 mp, zona pentrudormit cu un pat matrimonial, canapea extensibila sau fixa, baie cu dus, balcon, mobilier balcon, vedere lamare.
Capacitate maxima: 2 adulti + 1 copil (0 - 11.99 ani)sau 3 adulti

-Camera dubla superioara (etj.2, 4, 5)- cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 23,00 mp, zona pentrudormit cu pat matrimonial, canapea extensibila sau fixa, baie cu dus, balconindividual sau terasa comuna cu sezlonguri, vedere la mare.
Capacitate maxima: 2 adulti + 1 copil (0 - 11.99 ani) sau3 adulti si un copil( <2 ani)

-Family Room vedere la mare(etj. 3.) - cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 28,00 mp, zona pentrudormit cu pat matrimonial cu baldachin sau doua paturi, canapea extensibila saufixa, baie cu dus, balcon, mobilier balcon, vedere la mare.
Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii (0 - 11.99 ani)sau 3 adulti si un copil( <2 ani)

-Family Room vedere zona piscine(etj. 1.) - cuprinde un spatiu deschis cu osuprafata de 25,60 mp, zona pentru dormit cu pat matrimonial cu baldachin saudoua paturi, canapea, extensibila sau fixa, baie cu dus, balcon, mobilierbalcon, vedere la mare.
Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii (0 - 11.99 ani)sau 3 adulti si un copil( <2 ani)

-Apartament 2 dormitoare Sunshine (etj. 5) - cuprinde doua spatii deschise cu o suprafata de 47,90mp, 2 zone pentru dormit cu patmatrimonial cu baldachin si pat matrimonial/doua paturi, canapea extensibilasau fixa, 2 bai cu dus, terasa comuna cu sezlonguri, vedere la mare.
Capacitate maxima: 4 adulti + 4 copii (0 - 11.99 ani) sau 6adulti

-Apartament SunBreeze 1 living + 1 dormitor (etj. 5) - cuprinde doua spatii deschise cu o suprafatade 47,90 mp, 1 zona de living si o zonapentru dormit cu pat matrimonial cu baldachin, canapea extensibila sau fixa, 2 baicu dus, terasa comuna cu sezlonguri, vedere la
Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii (0 - 11.99 ani) sau 3adulti si un copil( <2 ani)

HOTELPANORAMIC
-Camera dubla standard (etj.6, 7) - cuprinde un spatiu deschis cu osuprafata de 18,31 mp, zona pentrudormit cu un pat matrimonial, canapea extensibila sau fixa, baie cu dus, balcon, mobilier balcon, vedere lamare.
Capacitate maxima: 2 adulti + 1 copil (0 - 11.99 ani)sau 3 adulti

-Camera dubla superioara (etj.2, 4, 5)- cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 21,53 mp, zona pentrudormit cu pat matrimonial, canapea extensibila sau fixa, baie cu dus, balconindividual sau terasa comuna cu sezlonguri, vedere la mare.
Capacitate maxima: 2 adulti + 1 copil (0 - 11.99 ani)sau 3 adulti si un copil( <2 ani)

-Family Room vedere la mare(etj. 3.) - cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 26,08 mp, zona pentrudormit cu pat matrimonial cu baldachin sau doua paturi, canapea extensibila saufixa, baie cu dus, balcon, mobilier balcon, vedere la mare.
Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii (0 - 11.99 ani)sau 3 adulti si un copil( <2 ani)

-Family Room vedere zona piscine(etj. 1.) - cuprinde un spatiu deschis cu osuprafata de 24,28 mp, zona pentru dormit cu pat matrimonial cu baldachin sau douapaturi, canapea, extensibila sau fixa, baie cu dus, balcon, mobilier balcon,vedere la mare.
Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii (0 - 11.99 ani)sau 3 adulti si un copil( <2 ani)


FACILITATI SPATII DE CAZARE
Instalatieindividuala de climatizare, Televizor LCD, cablu TV, internet WI-FI, safe in camera, telefon, minibar, canaelectrica, cani, pahare, lingurite, uscator de par, prosoape, cosmeticehoteliere, baie cu dus, pat bebe la cerere, housekeeping zilnic, la cerere,masa de calcat si fier de calcat, la cerere.

SERVICII INCLUSE
Parcare proprie supravegheata,Internet WI-FI , Business Corner, Presa ( in receptie ), Prosoape de plaja (oferite la cazare, pe baza de tichet ), Sezlonguri si umbrele la plaja sipiscine, Sauna, locuri de joaca copii, animatie

SERVICII CONTRA-COST
Minibar in camera, Apelurinationale/internationale, Transfer la/de la gara/aeroport Constanta/Bucuresti, Baruri(piscine si terase).

CONDITII COPII
Copiii 0-1,99 ani- beneficiaza degratuitate( maxim 2 copii)
Copiii 0-1.99 aniprimesc patut pentru copii gratuit, in limita disponibilitatii si doar lacerere.
Primul copil intre 2 - 9,99 ani, insotit dedoi adulti platitori, beneficiaza de gratuitate.
Al doilea copil 2 - 11.99 ani, insotit de doiadulti platitori - se aplica tariful conform ofertei.
Orice persoana peste 12 ani este considerata adult si tarifata conform ofertei.
Parintii sunt obligati sa certificevarsta copiilor, prezentand un document de identitate la momentul cazarii.

CAZARE + ALL INCLUSIVE LIGHT: include micul dejun, masa de pranz si cina - seva intra cu cina si se va iesi cu masa de pranz.
La mesele principale sunt incluse bauturileracoritoare, bauturile alcoolice ( bere draft, vin alb/rosu draft, vodka,whiskey si aperitiv).
In pachetul All inclusive Light nu sunt inclusebauturile la beach-bar, pool-bar si intre mese.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.