Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SILVER HOTEL CONFERENCE SI SPA


Descriere

SILVER HOTEL CONFERENCE SI SPA este destinatia ideala atat pentru intalniri de afaceri, seminarii sau conferinte, evenimente speciale, cat si pentru relaxare si recreere.
Descriere camere:
Hotelul are o capacitate de 36 de camere: 2 camere single superior (pat 140x190 cm), 18 camere duble standard (pat matrimonial), 8 camere duble twin (paturi separate), 5 camere single economy (camere la mansarda) si 3 apartamente deluxe (pat matrimonial si canapea extensibila).
Descriere facilitati:
Hotelul NU dispune de lift.
Locatie:
SILVER HOTEL CONFERENCE SI SPA este situat la 1.5 km de centrul pietonal al orasului Oradea, in imediata apropiere a Spitalului Judetean si a Centrului de Cercetare Pomicola, intr-o zona linistita si plina de verdeata.
Atractii turistice:
Biserica Ortodoxa (Biserica cu Luna), Palatul si Pasajul Vulturul Negru, Teatrul de stat, Baile Termale Felix si 1 Mai, Palatul Baroc, Cetatea Oradea, Pestera Ursilor, Muzeul Tarii Crisurilor.
Politici:
Check-in: ora 14:00. Check-out: ora 12:00
Servicii masa:
Restaurantul si terasa hotelului isi incanta oaspetii cu un meniu bogat din bucataria internationala, propunand o larga varietate de preparate, incepand de la cele traditionale pana la delicatese. Restaurantul isi ofera serviciile si pentru organizarea de evenimente (botez, zile de nastere, aniversari, cocktail-uri, precum si alte mese festive) punandu-va la dispozitie o capacitate de 80 de locuri.
Facilitati evenimente:
Silver Hotel Conference si SPA va pune la dispozitie 2 sali de conferinte, logistica si servicii de calitate pentru optimizarea confortului oaspetilor: Sala Opal (capacitate maxima 50 de locuri), Sala Topaz (capacitate maxima 250 de locuri). Pentru evenimente speciale locatia mai dispune de o sala de evenimente Silver Ball Room (capacitate maxima 220 de locuri).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.