Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Conacul Maria Theresa

Descriere

Conacul Maria Theresa ofera posibilitati de cazare in camere din bustean, material ales datorita unui numar mare de avantaje si beneficii.Cercetarile arata ca lemnul induce o stare de bine si sanatate doar prin simpla lui prezenta, casele din lemn avand multiple beneficii asupra corpului si mintii asociate cu petrecerea timpului in natura: creste stima de sine si imbunatateste starea de spirit; intensifica abilitatile cognitive; scade nivelul de stres, colesterol si tensiunea arteriala. In plus, lemnul absoarbe excesul de umiditate din aer si il elibereaza atunci cand aerul este foarte uscat, imbunatatind calitatea acestuia. Astfel, lemnul creeaza un microclimat unic si o sursa de energie pozitiva.
Din dotarea camerelor fac parte: un televizor, dulap, birou, scaune, noptiere, pat dublu, suport valiza, scara si saltea in Prici. Accesul pe teresa se face din camera iar accesul in camere se face din curtea interioara.
Capacitatea totala de cazare a conacului este de 52 locuri distribuite in 16 camere cu paturi duble si doua apartamente: un apartament cu o capacitate de 8 locuri si un apartament cu o capacitate de 12 locuri. Mentionam ca in camerele de cazare se regaseste o saltea in Prici, accesul facandu-se din camera pe o scara la etaj, destinat copiilor. Conacul nu are deocamdata camere amenajate cu paturi twin !
Oaspetii au inclus in tariful de cazare micul dejun Sibian - un produs local sustinut de Sibiu Turism.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.