Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Andreas Kanali Hotel

Descriere

Andreas Kanali va oferă vederi magnifice catre oras, fiind situate într-un loc linistit si inconjurate de gradini.Acestea sunt situate mai precis in partea de sus a dealului intre Parga si Valtos Beach.
Localizare

Studiourile sunt amplasate in propriile grădini pe un deal, între măslini și cu vedere la mare frumoasa. Nu este recomandatam acest hotel persoanelor în vârstă sau pentru cei cu dificultăți de mers pe jos.Sunt situate la aproximativ 550m de Plaja Valtos, unde veti gasi o alegere buna de taverne si cafenele.

Categorie

2*

Tip masa

Regim self catering.

Facilitati hotel

Studiourile pun la dispozitia turistilor o piscina exterioara cu terasă mobilata si un bar in apropierea acesteia, precum si parcare pentru autoturisme si biciclete.De la acest hotel se poate ajunge la castelul venețian, la plajă sau în zona portuară, cu magazine, restaurante și baruri.

Facilitati camere

Toate studiourile au balcon cu vedere completa sau partiala la mare prin livezile de maslini. Camerele dispun de paturi twin, plus canapea extensibilă pentru copii sub 12 ani, TV, seif si aer conditionat (contra cost: 5 euro/zi). Toate studiourile au o chicineta complet utilata cu mini frigider, aparat de cafea, doua plite si baie proprie cu cabina de dus.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.