Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aristides Gardens


Descriere

Avand in jur o zona luxurianta de 6000 mae cu pomi fructiferi, Aristidis Garden ofera o piscina cu un snack bar la 900 de metri de orasul Parga si de plaja principala a acestuia. Are unitati de cazare in sistem self-catering, cu acces Wi-Fi gratuit si balcon privat.
Oferind vedere la piscina si gradina, studiourile si apartamentele cu aer conditionat de la Aristidis au o chicineta cu frigider si plita. Fiecare unitate de cazare este dotata cu un televizor LCD cu canale prin satelit, o cutie de valori si un aparat de cafea. Baia privata include o cada.
Oaspetii isi pot pregati micul dejun si alte mese si le pot savura chiar pe balcon. Snack barul de langa piscina serveste gustari usoare, sucuri proaspete si bauturi revigorante.
Aristidis Garden se afla la 60 km de orasul Preveza si la 45 km de orasul Igoumenitsa si portul acestuia. Satul plin de viata Syvota este situat la 25 km, iar plaja cu nisip din Loutsa se gaseste la 24 km. Exista parcare privata gratuita la unitatea de cazare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.