Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RELAX COMPLEX


Descriere

Situat într-o locație pitorească, chiar pe malul mării și în apropierea lacului sărat Pomorie și a mării, complexul "Relax" ocupă o locație neobișnuită - cocotată pe malul mării. Complexul oferă o priveliște panoramică uimitoare a mării azure din Pomorie și litoralul Sunny Beach. Complexul Relax este situat la aproximativ 1 km. de  promenada orașului, la 12 km. de la aeroportul Burgas și la 20 km. de la stațiunea Sunny Beach. Există un autobuz de transfer de la complex spre centrul orașului. 


 Complexul Relax este format din 50 de camere duble (max 2 + 1, cu posibilitate pentru pat suplimentar 2), toate cu vedere la mare și la lac, balcon, frigider, TV SAT, telefon, duș și WC, lift, aer condiționat, restaurant - ALL INCLUSIVE .


 All inclusive:

Toate mesele sunt servite in stil bufet.

07:30 -10:00 - Mic dejun in restaurant.Bauturi: Cafea,ceai,cacao, lapte, suc,soft drinks,apa plata.

12:00-14:00 - Pranzul in restaurant.

19:00 - 21:00 - Cina in restaurant.

22:00 - 23:00 - Bauturi ( la restaurantul de la bar ) :soft drinks, apa plata, bauturi locale ( rakia, mastika,lichior de menta,gin,vodka,rom,whiskey,coniac,lichior,bere la draft,vin alb si vin rosu).


Parcare: Parcare gratuită pentru oaspeții hotelului. Animalele de companie nu sunt permise. 


 Hotelul are piscina exterioara si este situat foarte aproape de plaja.


 Sport și divertisment: Piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. SPA și centru de sănătate - masaje, băi de noroi, fizioterapie, jacuzzi, baie de aburi, saună, etc., biliard, șah.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.