Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Hotelul Andy Predeal se afla la 1 km de Predeal, pe drumul catre Cabana Trei Brazi, unde frumusetea peisajului si calitatea dotarilor si serviciilor vor transforma sejurul dumneavoastra intr-o vacanta foarte placuta.


Hotelul dispune de 31 de camere din care: 18 de camere duble matrimoniale, 9 camere duble twin,3 apartamente, 1 apartament VIP


Camerele decorate elegant, in nuante calde, va ofera echipamentele si dotarile necesare atat pentru un sejur de afaceri, cat si pentru cateva zile de relaxare. Apartamentul VIP, situat la etajul patru, impresioneaza prin panorama superba asupra peisajului montan din zare.


Facilitati: acces la internet, acces direct pentru convorbirile interne si internationale, televizor, uscator de par, minibar, acces in camera pe baza de cartela magnetica - toate acestea intr-un stil elegant, invaluit in parfumul confortului clasic. Pe langa acestea, clientii pot opta pentru camere de fumatori sau nefumatori.
Restaurantul hotelului este situat la parterul hotelului si isi impresioneaza oaspetii prin reparatele speciale cu specific international, reprezentand optiunea ideala pentru o cina delicioasa. Are o capacitate de 60 de locuri iar programul este de la 7:00 la 23:00.Cele 2 sali de de conferinte, au capacitati de 15 respetiv 60 de locuri, cu lumina naturala si acces la internet. Dotarea salilor este asigurata cu echipamente dedicate acestui domeniu de activitate: scaune cu masuta, flipchart, ecran de proiectie, videoproiectoar, copiator, telefon, fax, iar la cererea clientilor se pot asigura servicii de traducere simultana, microfon mobil, sistem de amplificare sunet.
Pentru cateva momente de relaxare dispune si de un centrul spa ca va ofera jacuzzi (pentru 6 persoane), sauna, banda de alergare si bicicleta.La cerere se pot organiza diferite activitati de team-building sau recreere in colaborare cu firme specializate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.