Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Comfort Suites


Descriere



Predeal Comfort Suites are un amestec de stiluri - modern, rustic, oriental - creat special pentru a va asigura confortul necesar pentru a petrece o vacanta sau o luna de miere de neuitat.


Profil: Business &



Situare:
Comfort Suites este amplasat pe
drumul ce duce catre cabana Trei Brazi, cu acces direct din drumul principal,
la maxim 2 km de partia Clabucet, la numai 5 minute de mers cu masina de la gara Predeal.


Info hotel:
Este singurul hotel de cinci stele din Predeal si printre putinele hoteluri high class de pe Valea Prahovei ce reuseste sa aduca luxul autentic intr-un peisaj pitoresc de neuitat. Printr-o imbinare armonioasa a serviciilor de inalta calitate cu o priveliste absolut unica, Predeal Comfort Suites ofera confortul ideal oricarui tip de vacanta.
Predeal Comfort Suites reuseste sa se plieze pe dorintele turistilor, fiind o destinatie ideala atat pentru lunile romantice de miere, cat si pentru calatoriile de afaceri, punandu-va la dispozitie sali de conferinta dotate cu o aparatura ultra-moderna. La Predeal Comfort Suites, diminetile incep cu un mic dejun delicios intr-o atmosfera montana absolut autentica, iar serile se vor incheia printr-un masaj de relaxare si intretinere, printr-o baie reconfortanta in piscina sau o baie de aburi in sauna hotelului. Predeal Comfort Suites v-a pregatit o ambianta relaxanta pentru fiecare parte a zilei.




Camere:
Comfort Suites se detaseaza de 'normal', fiind primul hotel la categoria 5 stele care ofera servicii top-notch in Predeal. Structura de cazare insumeaza 36 de camere, din care 16 camere double superior, 16 apartamente deluxe suites si 4 apartamente royal suite, imbinand armonios stilurile modern-clasic-oriental ca design interior al camerelor. Fiecare camera este dotata cu echipamente moderne, dintre care nu lipsesc telefonul, uscatorul de par, seiful, minibarul, CATV-ul si accesul la internet.




Restaurant:
Se spune ca varietatea este condimentul vietii.
Iar viata dumneavoastra va fi cu siguranta mai delicioasa cu ajutorul serviciilor culinare internationale oferite de Restaurant Libanez 'Predeal
Comfort Suites'. Tratamentul pe care restaurantul il ofera oaspetilor sai este
unul de inalta calitate atat prin specialitatile culinare care acopera o vasta gama multiculturala, cat si printr-o atmosfera unica, oferita de superbul peisaj montan. Lasati-va apetitul sa experimenteze cele mai delicioase si mai sofisticate preparate, gatite de cei mai iscusiti bucatari.




Servicii gratuite:
parcare, internet, receptie deschisa non-stop, acces piscine, sauna, sala fitness, parcare auto (in limita locurilor disponibile), jocuri de divertisment, acces la sala de fitness, jacuzzi, comenzi taxi




Servicii cu plata:
room service, serviciu de calcatorie, lustruire pantofi, sali de conferinta si petreceri, centru de afaceri, servicii masaj, servicii de telefonie si fax, excursii




Animale
de companie: Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.




Facilitati copii:
Copiii intre 0 si 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar; copiii mai mari de 7 ani beneficiaza de reducere 50% dintr-un loc si primesc pat suplimentar.




Atractii in zona: trasee turistice montane in imprejurimi (Canionul Sapte scari, Cascada Tamina, Pestera de gheata, Cheile Rasnoavei), Manastirea Sfantul Nicolae, Biserica ortodoxa Sfintii Imparati Constantin si Elena, Capela romano-catolica Timisul de Jos, Manastirea romano-catolica Timisul de Jos, Monumentul Eroilor - Valea Rasnoavei, Monumentul Mihail Saulescu, Monumentul Eroilor din gara Predeal



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.