Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Situare: Hotel Orizont, clasificat la 4*, este situat la numai 800 m de gara Predeal.

Camere:
Hotel Orizont dispune de 139 camere structurate astfel:
  • 18 camere single;
  • 96 camere double standard;
  • 18 camere double executive;
  • 4 apartamente standard;
  • 3 apartamente executive;


Toate amenajate si dotate conform standardelor de 4 stele. Renovat complet in 2010, hotelul a devenit locatia cea mai cautata din Predeal, impresionand prin facilitatile deosebite pe care le pune la dispozitia turistilor.

Restaurant: O intalnire de afaceri, o cina romantica, o mare petrecere sau un eveniment major. Numitorul lor comun este restaurantul principal din Hotelul Orizont! Restaurantul Miorita si crama cu specific romanesc Miorita au fost inaugurate in toamna anului 2011.

Facilitati:
Centrul de recreere Hotel Orizont - piscina acoperita, SPA, sala fitness, jacuzzi, sauna uscata, sauna umeda, sauna cu infrarosu, masaj, impacahetari - 5 tipuri. Cele 4 sali de conferinta din cadrul Orizont Forum - Postavaru, Piatra Mare, Bucegi si Panorama - va stau la dispozitie complet utilate si pregatite pentru evenimentul dumneavoastra.

Servicii gratuite:
piscina si sala de fitness, centru SPA cu 3 tipuri de sauna si jacuzzi, o camera de gheata pentru tratamente complexe de infrumusetare si parcare supravegheata

Servicii cu plata: masaj, room service

Animale de companie: Animalele de companie nu sunt acceptate.

Atractii in zona:
trasee turistice montane in imprejurimi (Canionul Sapte scari, Cascada Tamina, Pestera de gheata, Cheile Rasnoavei), Manastirea Sfantul Nicolae, Biserica ortodoxa Sfintii Imparati Constantin si Elena, Capela romano-catolica Timisul de Jos, Manastirea romano-catolica Timisul de Jos, Monumentul Eroilor - Valea Rasnoavei, Monumentul Mihail Saulescu, Monumentul Eroilor din gara Predeal

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.