Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amphitryon Boutique


Descriere

Un design modern, servicii de inalta calitate si o localizare excelenta va sunt puse la dispozitie de catre Amphitryon Hotel, una dintre proprietatile preferate ale turistilor pentru Rhodos Town.

Localizare
Complexul detine o pozitionare excelenta, in imediata vecinatate a Orasului Medieval aflat sub patronajul UNESCO.Poarta de intrare Amboise cat si Palatul Marelui Maestru se afla la cativa pasi de hotel iar zona comerciala cu Cazinoul, numeroase magazine de lux si restaurante se afla de asemenea la 5 minute distanta.

Distante
- Plaja-> 800 m
- Aeroport -> 14.5 km
- Lindos -> 48 km

Puncte de interes
Localizarea hotelului in centrul istoric al capitalei Rhodos Town face ca atractiile principale sa fie:
- orasul medieval aflat sub protectia UNESCO aflat la 650m
- muzeul de Arheologie
- portul Mandraki
- acvariul si cazinoul

Atu-uri hotel
- situat in centrul orasului, in apropierea punctelor de interes turistic
- concept boutique hotel
- promotor al serviciilor de excenta

Facilitati
Hotelul va pune la dispozitie o zona de relaxare cu piscina, sezlonguri si umbrele, restaurant bufet, restaurant a la carte, bar la piscina, zona de receptie cu lobby si acces internet wi-fi gratuit, birou inchirieri auto, camera pentru bagaje.

Camere
Cele 82 de camere ale complexului sunt luxos mobilate si dispuse pentru a va crea un spatiu relaxant si intim pe toata durata sejurului.
Toate camerele sunt spatiose si cu bun gust mobilate oferindu-va tot comfortul de care aveti nevoie.

Tipuri camera
-> Single
-> Dubla
-> Family
-> Junior Suite
-> Penthouse

Dotari camera
Toate camerele sunt dotate cu sistem de climatizare, mini-bar, TV LCD satelit, radio, internet WIFI, telefon,grup sanitar cu articole de toaleta si uscator de par, balcon mobilat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.