Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Domnescu


Descriere

Pensiunea Domnescu si-a deschis portile in anul 2004, in orasul Saliste, asumandu-si ca scop primirea fiecarui oaspete nu ca pe un client ci ca pe un prieten care se intoarce acasa.Cazarea impecabila, designul plin de personalitate, grija pentru detalii sunt principalele atribute pe care cele doua gazde le-au imprimat Pensiunii Domnescu iar preparatele culinare va vor ramane cu siguranta in amintire.

Pensiunea dispunde de : paisprezece camere duble si 2 camere triple. Toate camerele dispun de: baie proprie, TV,sunt finisate si create in spiritul zonei, avand putin din sufletul familiei Domnescu.
Pensiunea asigura totodata accesul la dou saloane care poarta amprenta bunului gust si a confortului, va invita la o plimbare prin gradina sa special conceputa sa va ofere momente de neuitat sau sa va delectati cu aerul curat si peisajele feerice ale padurii ce o imprejmuiesc. Serviciile de masa asigurate :
Micul dejun si mesele principale sunt gatite cu pasiune si produse tradionale astfel incat experienta turistilor sa fie una completa. Toate mesele se vor servi in sistem de meniu fix.
Pune bineinteles la dispozitie o parcare incapatoare si va asigura asupra simplitatii accesului la pensiune de la sosea.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.