Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL SATURN este un colt de rai, la malul marii. Inaugurat in anul 2007, este primul hotel ce a obtinut eticheta ecologica. Este situat in centrul statiunii Saturn, la doar 150 m distanta fata de plaja si dispune de 2 corpuri:
corp A - este compus din 4 nivele (I - IV), 68 camere duble si 4 apartamente
corp B - este compus din parter si etaj, 15 camere duble, 1 junior suite si 2 apartamente.
Dotari si servicii
Hotelul dispune de terasa, locuri de joaca pentru copii, rampa acces persoane cu dizabilitati, lift, sala de conferinte, bar la piscina, parcare( in limita locurilor disponibile).
In zilele toride de vara va puteti relaxa in piscina in aer liber din interiorul complexului nostru care dispune de jacuzzi pentru adulti precum si de o piscina pentru copii.
Restaurantul este pregatit sa-si intampine oaspetii si sa le satisfaca cele mai exigente gusturi si preferinte culinare din bucataria romaneasca sau internationala. Restaurantul nostru este solutia ideala pentru organizarea de vacante, receptii , mese festive, cine romantice, oferindu-va momente memorabile, intr-o atmosfera selecta si intima.
Pauzele de cafea pot fi servite in bar sau lobby bar. Doritorii pot consuma o gama completa de bauturi, de la cele traditionale la cele mai fine, precum si cocktail-uri.
In centrul Spa din Hotel Saturn puteti evada din stresul vietii moderne si puteti patrunde intr-o oaza de calm si de pace unde vi se va acorda toata atentia cuvenita. Va oferim o suita de programe individuale care va vor ajuta sa inlaturati stresul, sa simtiti efectele detoxifierii, sa va recapatati energia si frumusetea.
Centrul spa ofera un solar Neo Qi, o baie turceasca, sauna, scaune ceramice de relaxare si masaj.
Servicii gratuite: piscina (adulti, copii), plaja privata, sezlong, umbrela, prosoape (echivalentul paturilor achizitionate), sala de fitness, spatiu amenajat pentru copii, depozitare si transport bagaje in incinta, stand de presa, pastrarea valorilor, internet in lobby si in camere, convorbiri telefonice in incinta hotelului, serviciu de trezire, check-mail.
Servicii cu plata: sauna, jacuzzi, capsula Neo Qi - solar, baie cu aburi, scaune ceramice de relaxare, masaj terapeutic si de relaxare, parcare auto, spalatorie, convorbiri telefonice AZn afara hotelului, room-service.
Sala de conferinta are o capacitate de maxim 80 de locuri si este dotata cu videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, sistem de sonorizare, internet, copiator, fax, scanner, imprimanta.
Nu se accepta animale de companie.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu, micul dejun, pranzul si cina in sistem bufet suedez. Serviciile de masa (demipensiune sau all inclusive) pot fi servite 'a la carte' (pana la data de 30.06 si incepand cu 7.09), daca numarul turistilor cu servicii de masa nu este suficient de mare pentru realizarea bufetului.
All inclusive:
-mic dejun bufet suedez 07.00- 10.00;
-pranz bufet 12.30- 14.30 (preparate culinare din gastronomia romaneasca si internationala, bauturi indigene alcoolice si nealcoolice (aperitive, digestive, vinul casei, bere, racoritoare, cafea, ceai, apa);
-gustari 15.00- 17.00 (snacks-uri, cafea, ceai) fructe, dulciuri din bucataria proprie - pachet all inclusive;
-cina bufet 18.30-20.30 (preparate culinare din gastronomia romaneasca si internationala);
-bauturi indigene alcoolice si nealcoolice (aperitive, digestive, vinul casei, bere, racoritoare, cafea, ceai, apa)- pachet all inclusive;
-bauturi racoritoare, cafea, ceai, apa, bere indigena, vin alb, vin rosu- lobby bar, bar piscina intre orele 10.00- 23.00 - pachet all inclusive.
Bauturile din import si preparatele de bar se servesc contra cost.
Pentru pachetul cu demipensiune se va asigura mic dejun + cina.
Gratuitatile la serviciile de masa oferite copiilor sunt valabile pentru mesele bufet, servite de adultii insotitori (mic dejun, demipensiune, all inclusive).
Dotari camere
85 camere (corp A si corp B) din care 9 sunt interconecting, cu un pat matrimonial sau cu doua paturi, 6 apartamente, modern dotate si cu finisaje de calitate,
Camera dubla de lux standard: cu o suprafata de 26 mp, avand pat matrimonial (160-180/ 200 cm) / twin (2 paturi individuale 90/ 200 cm), doua fotolii, baie cu cada, uscator par, aer conditionat, seif, balcon, TV, minibar, telefon in camera si baie, internet.
Ocupare maxima - 2 adulti+ 1 copil (0- 15.99 ani);
Camera dubla de lux cu vedere la piscina: cu o suprafata de 26 mp, avand pat matrimonial (160/ 200 cm), canapea extensibila, baie cu cada, uscator par, aer conditionat, seif, balcon, TV, minibar, telefon in camera si baie, internet, pat suplimentar.
Ocupare maxima - 2 adulti + 2 copii intre 0- 6.99 ani; 7- 15.99 ani sau 3 adulti +1 copil 0- 6.99 ani.
Apartamente de lux cu vedere la piscina si Apartamentele Corp B - cu o suprafata de 52 mp, sunt formate din dormitor cu pat matrimonial + living cu canapea extensibila pentru 2 persoane, 2 bai (cada si jacuzzi), 2 televizoare. Au aceleasi dotari ca si camerele duble standard. Ocupare maxima: 2 adulti si 2 copii - unul 0-6.99 ani si unul 7 - 15.99 ani sau 3 adulti si 1 copil 0-6.99 ani.
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 2 adulti+ 1 copil (0- 2.99 ani) beneficiaza de gratuitate la serviciile de cazare si masa, fara a se acorda pat suplimentar;
- 2 adulti+ 1 copil (3- 6.99 ani) beneficiaza de gratuitate la serviciile de cazare si achita 50% masa, fara a se acorda pat suplimentar;
- 2 adulti+ 1 copil (7- 11.99 ani) beneficiaza de reducere 50% la serviciile de cazare si masa achizitionate de adulti cu pat suplimentar;
- 2 adulti+ 1 copil (12- 15.99 ani) beneficiaza de reducere 50% la serviciile de cazare si masa integral, cu pat suplimentar;
- 2 adulti+ 2 copii (3- 6.99 ani) - un copil gratuit cel de al 2 lea beneficiaza de reducere 40% din serviciile de cazare cu mic dejun;
- al 3 lea adult beneficiaza de reducere 30% la serviciile de cazare si masa integral, cu pat suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.