Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Azalia 4* din statiunea Sfantul Constantin & Elena si se bucura de pozitionare exact pe plaja, la circa 350 m. de centrul statiunii. Hotelul dispune de receptie, birou de schimb valutar, seif (contra cost), room-service, lobby bar, bar la piscina, Beach Bar, restaurant, restaurant "a la carte", WiFi in lobby (gratuit), Internet Cafe, centru SPA modern, coafor, Business Center, magazine, spalatorie.
Copiii se pot bucura de piscina pentru copii, 2 tobogane de apa. Alte facilitati: piscina exterioara, piscina interioara cu apa minerala, fitness, tenis de masa, biliard, boccia, darts, sah, minifotbal, jocuri electronice volei, aerobica, aerobica in apa, jacuzzi, sauna, solar, masaj, baie turceasca, baie de aburi, activitati sportive in piscina sau pe plaja, program de animatie

Atuuri: situat chiar pe plaja, piscina interioara foarte apreciata de familiile cu copii.

Descriere camere:
Fiecare camera dubla are suprafata de circa 18 - 20 mp., avand ca dotari Aer conditionat, fotoliu extensibil, TV-satelit, Minibar, Telefon, Internet, Grup sanitar cu dus sau cada, uscator de par in camera, Balcon.

Descriere facilitati:
Hotelul dispune de cateva cladiri apropiate, 3 dintre cladiri a cate 9 niveluri dispun de lift propriu, capacitatea totala de cazare este de 242 camere duble.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Receptie non-stop
Bar
Cafenea
Lift
Seif in camera
TV in camera
Minibar
Baie proprie
Piscina in aer liber
Piscina pentru copii
Terasa
SPA
Piscina acoperita
Centru de tratament si wellness
Internet wireless contra cost

Locatie