Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOLPHIN MARINA HOTEL

   Sf Constantin Si Elena


Descriere

Hotelul Dolphin Marina este localizat chiar pe plaja, la 150 m de centrul statiunii St Constantin si Elena.Hotelul face parte din complexul Grand Hotel Varna, situat la 9 km de centrul orasului Varna si aproximativ 20 km de aeroportul din Varna 


Hotelul dispune de 131 camere standard, 32 camere family standard si 20 studiouri.

Standard Room: sunt dotate cu aer conditionat centralizat, Tv, telefon, frigider (la cerere), seif, baie cu cada, uscator de par, internet wireless, balcon, cu vedere la mare. Capacitate maxima de cazare 4 persoane, 2+2.

Family standard sunt doua camere duble cu conexiune si sunt dotate cu  aer conditionat centralizat, Tv, telefon, frigider (la cerere), seif, baie cu cada, uscator de par, internet wireless, balcon. Capacitate maxima de cazare 6 persoane, 4+2.

Studio sunt mai spatioase decat camerele duble si constau intr-un living cu canapea extensibila, fotolii, masa de cafea si un dormitor si nu exista usa intre living si dormitor. Camerele sunt dotate cu  aer conditionat centralizat, Tv, telefon, frigider (la cerere), seif, baie cu cada, uscator de par, internet wireless, balcon. Capacitate maxima de cazare 4 persoane, 2+2.

 

Curatenia si schimbarea prosoapelor in camera se face zilnic, iar schimbarea lenjeriei se face de 2 ori pe saptamana.


În restaurantele principale ale hotelurilor vă aşteaptă deservire în sistem „bufet variat”, cu preparate culinare internaţionale. În fiecare săptămână vă vom surprinde cu 3 cine tematice.
Formula All Inclusive Premium pentru toţi oaspeţii complexului va include oportunitatea ca ei să-şi aleagă unde vor lua masa de prânz sau cina, în care dintre cele 4 restaurante tematice ”, fără nici un fel de limite pe parcursul sejurului.
Pentru copiii mici, toate restaurantele tematice oferă meniuri speciale pentru copii, iar în restaurantele principale ale hotelurilor – bufet pentru copii.
Pentru toţi oaspeţii, complexul oferă o serie de baruri pentru băuturi incluse în programul All Inclusive Premium : baruri din hotelul în care sunteţi cazaţi, în jurul piscinei sau pe plajă. Iar pentru cei care preferă o viaţă nocturnă mai activă, pot servi băuturi 24 din 24 de ore în toate Lobby Barurile hotelurilor. 


Receptie 24/7, restaurant principal, schimb valutar, lobby bar, cofetarie, parcare, centru medical (in complex), servicii de spalatorie si calcatorie, acces internet.

Pentru copii hotelul ofera mini club (la Hotel Dolphin) cu loc de joaca, piscina pentru copii cu tobogane, patut pentru bebelusi, scaune inalte in restaurant.

 


Hotelul este situat pe plaja si are piscina exterioara cu sectiune pentru copii.

La piscina hotelului si pe plaja South Beach se ofera 2 sezlonguri si o umbrela / camera 


Fara plata: gimnastica in apa, tenis de masa, volei pe plaja. 

Cu plata: piscina interioara, centru fitness, centru Spa, sauna, masaj la Grand Hotel Varna, teren de tenis in complex,  

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.