Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Hotel Varna

   Sf Constantin Si Elena


Descriere

Localizare: hotelul se afla la 200 metri distanta fata de plaja, a doua linie.




Info parcare: parcarea este gratuita in limita locurilor disponbile.




Capacitate: 11 etaje, 292 camere duble, 36 apartamente cu un dormitor. anul constructiei: 1977. anul ultimei reconstructii: 2006.

Facilitati: Grand Hotel Varna dispune de piscina exterioara, piscina interioara cu apaminerala de 120mp la 33C, piscina pentru copii, discoteca, club de noapte, piano bar, biliard, parcare (gratuita, in limita locurilor disponibile), rent-a-car, bowling, internet cafe (gratuit), wi-fi (gratuit), magazin, spectacole de animatie (in bulgara, rusa, germana si engleza), room service (24h), centru de prim ajutor, birou de schimb valutar, seif la receptie (23 / sejur), 4 lifturi, centru de afaceri, 4 sali de conferinta echipate (pana la 240 de persoane), zona de parc si gradini.

Camerele duble dispun de 2 paturi ceva mai mari decat cele standard, fara pat suplimentar. Suitele au living + dormitor cu usa glisanta si canapea extensibila in living.

Restaurant si bar: 5 restaurante (principal, pescaresc, italian, gratar, frantuzesc, asiatic), 2 baruri (lobby bar si bar piscina), cafenea (contra cost), gratar, meniu pentru copii, meniu vegetarian.

Pentru copii: loc de joaca pentru copii, camera pentru copii (de peste 3 ani), program de animatie pentru copii, serviciu baby-sitting (la cerere, conra cost), patut nou-nascut (gratuit).

Sport : sala de sporturi (contra cost), volei de plaja, teren de tenis (contra cost), fotbal (contra cost), aerobic, gimnastica in apa, centru Balneologic, centru de ingrijire, coafor, salon de frumusete, fitness, sauna, masaj, jacuzzi, centru SPA

Camerele duble sunt dotate cu aer conditionat, balcon, vedere la mare sau la parc, baie cu cada, uscator de par, televizor, telefon, mini bar, conexiune la internet, set cosmetice in baie, halat si papuci (halat la cerere), prosop pentru plaja, curatatorie chimica si spalatorie (contra cost). Au doar 2 paturi, fiecare a cate 1,40 m latime


GRATUIT: accesul la piscina interioara si exterioara cu apa minerala, 2 sezlonguri si 1 umbrela la piscina si la plaja privata a hotelului 'South Beach' / fiecare camera, miniclub pt copii, fitness (10:00-18:00), parcare (in limita locuriilor disponibile, nu se poate garanta/rezerva din agentie).



All Inclusive Premium:


- mic dejun, pranz si cina tip bufet;


- 3 seri tematice /saptamana in restaurantul principal;


- bufet la miezul noptii;


- cina in toate restaurantele a la carte ( nelimitat dar necesita rezervare ) : restaurantul italian ' Dolce Vita', ' Grand Hotel Barbeque ', restaurant asiatic ' Susam', restaurant pescaresc ' Albatros', ' South Beach'


- meniu special pentru copii in restaurantul principal si in restaurantele tematice;


- dulciuri, snack-suri si sandwich-uri la lobby bar;


- ceai, cafea, bauturi alcoolice si sucuri, 24 ore/zi la lobby bar si la celelalte baruri in functie de programul lor de lucru;


- accesul la 'casa de inghetata Cool Breeze '


Pe plaja:


- restaurant pe plaja; pavilion pt burgeri - ' Grand Burger'


- bauturi alcoolice si non alcoolice la 3 baruri pe 'South Beach'


- 2 sezlonguri + umbreluta /camera la 'South Beach', 2 sezlonguri + umbreluta/camera la piscina hotelului, prosoape la piscina.


- mese de tennis si biliard, animatie zilnica : gimnastica, serobic, boccia, darts, volei etc, spectacole seara, miniclub pt copii : 10 -22:00 si diverse activitati in hotel si pe plaja.


-Mini aqua park si 'Adventure park' pentru copii, parcare, wireless la lobby si in camere.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.