Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GREEN VILLAGE RESORT

Descriere


Localizare:
Green Village este localizat in Sfantu Gheorghe, locul unde Dunarea intalneste Marea Neagra, la 1,5 km de plaja salbatica si lata si la 57 km de mers cu barca cu motor de Murighiol, resortul ofera atat foarte multe facilitati, cat si liniste si relaxare intr-un cadru unic din Romania.

Distante
- 1, 5 km pana la plaja
- 1 km pana in satul Sfantu Gheorghe
- 57 km pana in Murighiol, pe apa
- 40 km pana in Tulcea (din Murghiol)
- 150 km pana in orasul Constanta (din Murighiol)
- 350 km pana in Bucuresti (din Murighiol)

Puncte de interes
- plaja Sfantu Gheorghe
- bratul Sfantu Gheorghe si canalele
- satul Sfantu Gheorghe

Atu-uri hotel
- zona unica (Delta Dunarii), mediu linistit
- potrivit pentru teambuildinguri si evenimente, dar si pentru familii cu copii
- plaja linistita, la doar 1,5 km distanta de resort
- arhitectura unica, locala

Facilitati:
Turistii se pot bucura de urmatoarele facilitati si activitati in cadrul resortului:
Zona Egreta- jacuzzi in aer liber, centru de conferinte (100 locuri)
Zona Pelicanul- piscina, restaurant (240 locuri), club copii, braserie, cinematograf cu 3 sali (30, 60 si 120 locuri), tenis de masa, masaj (cu plata), centru de conferinte, biliard, biblioteca.

In luna august, aici are loc Festivalului de Film Anonimul.

Turistii cazati in resort pot opta pentru activitati precum: plimbari pe canalele bratului Sfantu Gheorghe, birdwatching, volei pe plaja, caiac pe canale, tenis de masa, participarea la seri tematice cu muzica live si la concerte de weekend sau se pot pur si simplu relaxa pe plaja salbatica, acolo unde Dunarea intalneste Marea Neagra.


Camere

Resortul are un total de 89 de camere, impartite in 3 zone, dupa cum urmeaza:

Egreta - vila 1 si vila 2, cu un total de 16 camere duble si 4 triple;
Starcul Alb - vila 8 (8 duble twin si living comun), vila 7 (2 dormitoare si un living), vilele A-I (18 apartamente in total, 2 apartamente/vila);
Lebada si Pelicanul - vilele J,K,L,M,N,O (12 apartamente in total, 2 apartamente/vila);
vilele 3, 4, 5 cu un total de 24 camere duble si 6 camere triple (10 camere/vila).

Camerele au suprafata cuprinsa intre 18 si 56 mp. Camerele triple se afla la ultimul etaj af liecarei vila de duble.
Exista un singur apartament cu 2 dormitoare si cu un living (vila 7).

Decoratia, de un lux neostentativ, se remarca prin grija pentru detaliu. Peretii lambrisati in lemn patinat si mobilierul colonial din bambus cu drapajele din in brut, aduc in interior culorile subtile si calde ale deltei. Baile sunt generoase, cu finisaje impecabile, si toaleta separata. Camerele au minibar si aer conditionat.

Terasele camerelor au vedere spre Dunare. Vilele sunt inconjurate de o salba de lacuri, cu nuferi si alte plante de apa, unde cuibaresc rate salbatice, pe care le puteti urmari in timp ce va savurati cafeaua.

Camerele sunt dotate cu aparate contra tantarilor. De regula, perioada in care sunt cel mai activi este dupa apusul soarelui, intre 20:30 si 22:30. Este mereu o idee buna sa aveti la dumneavoastra cateva pastile de rezerva pentru aparat si spray-uri contra insectelor.


Tipuri camere

Camerele duble au suprafete cuprinse intre 18 si 26 mp;

Camerele triple au intre 34 si 56 mp;

Vila 8 este formata din 8 duble twin, ce au un living comun (4 camere la parter si 4 la etaj);

Apartamentul cu 2 dormitoare (exista un singur apartament - vila 7) are doua dormitoare la etaj, in oglinda si un living la parter.

CAPACITATEA MAXIMA DE CAZARE PE TIP DE CAMERA:
Camera Standard zona Egreta: 2 adultiCamera Standard zona Starcul Alb: 2 adulti + 1 copil (0-11.99 ani)
Camera Standard zona Lebada / Pelican: 2 adulti + 1 copil (0-11.99 ani) / 3 adulti
Camera Superioara sau Premium zona Pelican / Lebada: 4 persoane (exclusiv adulti)Apartament zona Lebada / Pelican si Starcul Alb: 4 persoane (indiferent de componenta adulti / copii).

Dotari camere
Camera standard este matrimoniala sau twin, are grup sanitar si terasa / balcon (in functie de nivel). Paturile twin pot fi unite, peste sistemul de fixare punandu-se o saltea topper dubla. Apartamentul cu 1 dormitor este format dintr-o camera (matrimoniala sau twin) la etaj si un living la parter (cu grup sanitar si terasa), legatura facandu-se printr-o scara interioara, de lemn. Livingul din apartamente este dotat cu 2 fotolii de ratan. Acestea nu sunt extensibile, dar spatiul permite instalarea unui pat suplimentar (la cerere, in functie de disponibilitate).
Toate spatiile de cazare au aceleasi dotari: aer conditionat, TV ecran plat, minibar, aparat si pastile impotriva tantarilor, halat si papuci de baie.

In zona Lebada / Pelican sunt situate Receptia, Restaurantul Water Lily, Braseria Laguna, Entertainment Center, Kids Club si Lotus Spa.

In zona Starcul Alb se afla un iaz natural cu flora si fauna specifica, pe care se poate pescui de agrement.
In zona Egreta se afla Jacuzzi (exterior), River Bar, sala de sport si un spatiu multifunctional.

Indiferent de zona in care sunt cazati, toti oaspetii au acces gratuit la toate facilitatile resortului, cu exceptia celor aflate in zona Egreta la care au acces doar adultii.

Zona Egreta este destinata exclusiv adultilor; in aceasta zona cazarea este posibila numai pentru persoanele care au implinit 18 ani la momentul sejurului.

Fumatul este strict interzis in camere, restaurant, cinematograf si in special, in toate spatiile inchise!
Daca nu se respecta aceasta interdictie, se va achita o taxa de 500 lei / persoana. Fumatul este permis doar in spatiile special amenajate.

Servicii de masa:
Pentru accesul la cina este obligatorie purtarea bratarii inmanata la receptie, in momentul cazarii.
*Alocatia pentru pranz va putea fi folosita tip fisa cont. Cina servita in regim demipensiune include doar apa plata; restul bauturilor se vor comanda a la carte.Cina poate fi servita in sistem serviciu la farfurie sau bufet (pentru minimum 30 de persoane).
Meniurile speciale (Halal, Kosher, Vegetarian / Vegan) se pot oferi la cerere, doar confirmate in prealabil de Prestator.
Regimul de masa achizitionat si platit nu se poate schimba in timpul sejurului.

Campingul Green Dolphin:
Este format din casute si locuri de campare: casuta are capacitate de 2 locuri (2 paturi), iar locurile de campare sunt pentru 1-3 sau 4-6 persoane (corturile sunt aduse de catre turisti).
Tarifele includ acces la partea sanitara comuna (dusuri externe / interne, toalete), linie Food (autoservire), Sunset Bar, Blanquita Club (discoteca), teren volei, teren fotbal, cinema in aer liber.
Tarifele nu includ taxa de acces in Delta Dunarii, plata acesteia fiind exclusiv in grija turistilor. Informatii suplimentare la adresa: https://ddbra.ro/
Accesul la Entertainment Center, Lotus Spa si Kids Club din cadrul Resortului Green Village se poate face doar cu acordul receptiei, contra cost.

Politica animale de companie: Campingul Green Dolphin accepta animale de talie mica / medie gratuit, cu confirmarea in prealabil din partea Prestatorului

Fumatul este strict interzis in camere, restaurant, cinematograf si in special in toate spatiile inchise!
Daca nu se respecta aceasta interdictie, se va achita o penalizare de 500 lei / persoana, pana la momentul decazarii.
Fumatul este permis doar in spatiile special amenajate.Fumatul si focul deschis este strict interzis! Pericol de incendiu!

Transferul

Tarifele standard nu includ transferul pana la complex. Acesta se tarifeaza separat.

Va rugam sa ajungeti la ponton cu 15 minute inainte de ora transferului, pentru a avea timp de imbarcare!

28.04 -30.09.2023

CURSA 1
Murighiol a Resort/Camping-tur 13:30 si retur la 10:30
CURSA 2
Murighiol a Resort/Camping-tur 17:30 si retur la 15:30

14.04 - 27.04.2023 si 01.10 -15.10.2023
CURSA 1
Murighiol a Resort/Camping-tur 13:30 si retur la 10:30
CURSA 2
Murighiol a Resort/Camping-tur 16:30 si retur la 14:30

Turistii au dreptul la transportul unui bagaj / persoana, de maximum 20 kg, respectiv un carucior de copii, acolo unde este cazul. Pentru bagajele care depaesc aceasta greutate, se va achita o taxa suplimentara de 10 lei / kg.
Nu ne asumam raspunderea pentru bagajele deja deteriorate.
Turistul are posibilitatea de a transporta 1 bicicleta sau echipamente de pescuit, doar cu informarea in prealabil a resortului / departamentului Rezervari, contra cost, la tariful de 60 lei / sens.
Turistul are posibilitatea de a transporta 1 animal de companie, in cutie speciala de transport pentru animale (sau in brate, pe propria raspundere), cu informarea in prealabil a resortului / departamentului Rezervari si plata tarifului aferent: 60 lei / animal / dus-intors.
Pentru animalele de companie se va achita o taxa suplimentara de acces in Green Village 4* Resort, respectiv 60 lei / noapte / animal de companie.In Green Dolphin 3* Camping, accesul animalelor de companie este gratuit.
Prestatorul isi rezerva dreptul de a refuza transportul unui bagaj mai mare de 20 kg / persoana, a bicicletei / caruciorului de copil / animalului de companie sau alte obiecte / echipamente care nu au fost mentionate in cererea de rezervare.
Turistul are posibilitatea de a stationa cu barca personala in zona Marina Bay a Resortului cu anuntarea Prestatorului cu cel putin 72 de ore inaintea cazarii. Taxa este de 60 lei / zi. Transportul femeilor insarcinate se face cu acordul medicului; in lipsa acestuia, turista isi asuma consecintele transportului avand obligatia sa semneze o declaratie pe propria raspundere.
Barcile au o capacitate minima de 2 locuri si maxima de 22 locuri; acestea vor fi alocate in functie de numarul turistilor inscrisi pentru cursa respectiva.
Barcile pot fi acoperite sau descoperite; nu putem garanta ambarcatiuni acoperite pentru toate cursele.
In cazul solicitarilor de transport exclusiv al bagajelor, de la o alta locatie de sosire in Sfantu Gheorghe, la unitatea de cazare din Green Village 4* Resort / Green Dolphin 3* Camping, serviciul este disponibil cu confirmare prealabila, la tariful de 60 lei / camera / sens.
Indiferent de anotimp, recomandam turistilor o vestimentatie adecvata conditiilor meteo si deplasarii in viteza pe apa.
Din motive de siguranta, copiii cu varsta cuprinsa intre 0 - 2.99 ani trebuie sa fie tinuti in brate de catre parinti / adulti pe toata durata transportulu

Conditii:
. Dupa lasarea serii, nu se mai opereaza transporturi.
2. Durata transportului cu barca este de aprox. 60-70 de minute.
3. Modificarea cursei se poate face numai cu acordul Prestatorului cu minimum 72 ore inaintea cazarii.
4. Nu sunt luate in calcul modificarile cursei facute in ziua transportului.
5. Turistii sunt rugati sa ajunga la pontonul de imbarcare cu 15-30 de minute inainte de ora transportului.
6. Din respect fata de ceilalti turisti, barca va astepta maximum 15 minute dupa ora stabilita.
7. Pentru oaspetii care au pierdut Cursa # 1 de transport, exista 2 alternative, in limita disponibilului:
fie vor fi transportati la Cursa # 2, insa au prioritate turistii care erau confirmati pentru aceasta cursa
fie vor plati un transport special pentru ei (cu un cost suplimentar de 600 lei / barca / sens pentru 1-3 persoane sau 825 lei / barca / sens pentru 4-5 persoane) in limita disponibilitatii.

Atentie! Ambarcatiunea care va efectua transportul special va ajunge in aproximativ 60 de minute la Murighiol.

LOCUL DE IMBARCARE SI INDICATII DE DRUM
Autoturismele personale pot fi lasate in parcarea STAR 2000 din Murighiol (este o parcare cu plata, care nu se afla in proprietatea Green Village 4* Resort). Plata se efectueaza la plecare, la casieria parcarii, in baza cartelei de acces primita la sosire. Atentie! Nu exista posibilitatea rezervarii locurilor de parcare!
Coordonate GPS: 450236.9N 291129.0E (45.043595, 29.191396) sau Waze - Parcare Star 2000 Murighiol.
Numar de contact (apelabil numai in ziua transportului): 0731.818.534 (Receptia Green Village).

Tarifele nu includ taxa de promovare turistica (1% din tariful net de cazare) in
conformitate cu HCL nr. 5/20.01.2017, aceasta urmand a fi achitata la Receptia
Resortului.

Ora de check-in (15.00) si check-out (12.00) a sejurului In cazul depasirii orei de check-out,i se va factura turistului tariful day use, adica 50% din tarif/ noapte (fara mese incluse).
Late check-out se considera pana la ora 18:00;dupa aceasta ora se taxeaza inca o noapte de cazare.

Tarifele includ regimul de masa specificat si accesul la Entertainment Center (Cinema intern/extern, biliard, table, sah, Rummy, Darts, carti de joc, biblioteca de vacanta), Lotus Spa (sauna uscata, piscina exterioara, Jacuzzi exterior - doar adultii) si Kids Club (cort special amenajat pentru joaca, masute si scaune din lemn, tablita cu creta; ansamblu de tobogan si leagan, piscina cu apa pentru copii, diverse jucarii de exterior).

Tarifele nu includ taxa de acces in Delta Dunarii. Permisele de acces in rezervatie pot fi achizitionate de la sediul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (A.R.B.D.D.) sau de la centrele de informare turistica. Tariful de intrare nu se aplica pentru copii, elevi, studenti, pensionari, veterani de razboi, fosti detinuti politici sau urmasii eroilor martiri si ranitii in Revolutia din Decembrie 1989.
Informatii suplimentare se pot obtine la adresa: https://ddbra.ro/.

Pachet Paste
Pachetul include:
3 nopti cazare (loc in camera standard)
Pensiune completa
DJ Party (16.04.2023)
Excursie la Garla Turceasca
Foc de tabara in noaptea de Inviere
o Entertainment Center (proiectii de filme in cinematograf, biliard, carti de joc, table, Darts)
o Kids Club (loc de joaca pentru copii, interior si exterior)
o Lotus Spa (sauna uscata; sala fitness si Jacuzzi - doar adultii).
o Blanquita (in camping: tenis de masa, sah, table, Rummy, Darts, biliard, air hockey, board games)

Oferta este valabila exclusiv in perioada 14.04 - 17.04.2023, in limita locurilor disponibile.
Pensiunea completa include: mic dejun zilnic, cina pescareasca (14.04.2023), pranz traditional romanesc (15.04.2023), cina cu bufet international (15.04.2023), pranz si cina (16.04.2023), primire speciala cu gustare traditionala (14.04.2023), cozonac, vin si oua rosii in noaptea de Inviere (15/16.04.2023). Masa de pranz include apa, iar cina apa si bauturi soft.
Sedere minima: 3 nopti.Oferta Seniori 2023
Pachetulinclude:
o Entertainment Center (proiectii de filme incinematograf, carti de joc, table, Darts)
o Kids Club (loc de joaca pentru copii, interior siexterior)
o Lotus Spa (sauna uscata; salafitness si Jacuzzi - doar adultii).
o Blanquita (in camping: tenis de masa, sah,table, Rummy, Darts, biliard, air hockey, board games)
  • Oferta este valabila in perioada: 18.04 - 30.06.2023 si 01.09 - 15.10.2023 cu exceptia sarbatorilor legale si in limita pachetelor alocate.
  • 1 persoana /camera (apartament) trebuie sa aiba minimum 55 de ani.


Exprorare 2023
Pachetul include:
3 nopti cazare, loc in camera standard
Demipensiune (mic dejun si cina, in regim bufet suedez sau Chefs choice)
  • Acces la serviciile resortului:
o EntertainmentCenter (proiectii de filme in cinematograf, carti de joc,table, Darts)
o Kids Club (loc de joaca pentru copii, interior si exterior)
o LotusSpa (sauna uscata; piscina; sala fitness si Jacuzzi - doar adultii)
o Blanquita(in camping: tenis de masa, sah, table, Rummy, Darts, biliard, air hockey,board games)
Oferta este valabila in perioada: 17.04 - 16.06.2023, cu exceptia sarbatorilor legale si in limitapachetelor alocate.
Tariful este valabil exclusivpentru rezervari de 3 nopti.Eventualele prelungiri / suplimente se pot confirma doar prin departamentulRezervari.


Mentiuni:
* Tarifele nu includ taxa deacces in Delta Dunarii. Aceasta se poate achita la sms@ddbra.ro.
* Pentru transferulcu barca se va face rezervare cu cel putin 72 de ore inaintea cazarii.

* Alocarea spatiilorse face exclusiv la receptia resortului, in functie de disponibilitate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie