Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CARPATHIA HOTEL


Descriere

REVELION  2016 -pachetul  include 
- Cazare incepand cu data de 30.12.2015, micul dejun cu exceptia 01.01.2016 cand va fi Brunch,                                                                     -Masa Festiva de Revelion,                                                                                                                                                                            -Brunch in 1 ianuarie 2016,                                                                                                                                                                                  - -Cina in 1 ianuarie 2016.
- Spectacol si muzica live in seara de Revelion, invitati surpriza, jocuri de artificii
- Acces la piscina, sauna, jacuzzi cu apa sarata, ssalina, parcare si internet wireless
- Tombola cu premii constand in sejururi la munte si la mare.
- Facilitati copii: 0-7 ani beneficiaza de gratuitate (fara pat suplimentar).
- Pentru copiii pana la 7 ani se va organiza separat Revelionul Copiilor unde vor avea masa bufet.
- Pentru cei intre 7-11 ani se achita 250 euro/sejur, iar pentru cei peste 12 ani si adulti se achita 330 euro/sejur indiferent de sejurul ales si vor beneficia si de pat suplimentar.

Taxa de salvamont si de statiune nu este inclusa in preturile ofertelor.

 


Hotelul este situat in statiunea Sinaia.

 


Hotelul are un total de 70 camere.

Standard room dispune de aer conditionat, Tv cablu, internet wireless de mare viteza, linie telefonica, minibar, halat si papuci, uscator de par.

 


Mic dejun 


Hotelul dispune de restaurant cu meniu international si de 3 sali conferinte. Turistii au acces gratuit la piscina, sauna, salina, hidroterapie cu ape sarate, internet wireless, parcare. Nu este permis accesul cu animale de companie.

 


 Pachet Paste 2016: 3 sau 4 nopti cazare cu mic dejun si pranz (cu exceptia zilei de vineri cand va fi cina); primire traditionala cu oua rosii, vin si cozonac in Noaptea Invierii; Pranz pascal in 01 mai, cu meniu traditional si program artistic cu muzica live; tombola cu premii.
Special pentru copii: Pranz Pascal, petrecere cu Iepurasul Pascal, jocuri, muzica, activitati

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.