Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dobru


Descriere


Descriere:Situat la aproximativ 200 de metri de izvoarele curative din staţiunea Slănic, Hotelul Dobru beneficiază de o locaţie liniştită intr-o zonă montană plină de verdeaţă. In zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi.


Faciltati:Camerele Hotelului Dobru sunt dotate cu TV, minibar, baie privată şi balcon.
Hotelul oferă acces gratuit la o piscină interioară cu apă incălzită, saună, cadă cu hidromasaj, sală de fitness, tenis şi facilităţi de tenis de masă, toate situate la 750 de metri de clădirea hotelului. Oaspeţii se pot plimba prin grădină, admirand imprejurimile. Proprietatea are saună, cadă cu hidromasaj, biliard şi servicii de inchiriere de biciclete, disponibile la un cost suplimentar.



Restaurant:Restaurantul in stil vanătoresc serveşte mancăruri romaneşti şi internaţionale, avand o capacitate de 120 de locuri. De asemenea, există şi un bar de zi. Sălile de conferinţe sunt disponibile la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.