Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filippos Hotel - Thassos


Descriere

Foarte bine 8 Booking.com Hotelul se afla in Rachoni, intr-o gradina cu maslini, la 150 m de malul marii. Hotelul este recomandat celor care cauta o vacanta linistita si relaxanta in mijlocul naturii. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

    Hotelul se afla in Rachoni, la 150 m de malul marii, intr-o gradina cu maslini. Limenas este la 12 km, iar Skala Prinos la 4 km.

Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: bar, restaurant, inchiriere masini, seifuri la receptie (contra cost), facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, acces gratuit la internet WIFI..

Facilitati camere

Camerele au telefon, frigider, aer conditionat, baie, balcon, acces gratuit la internet WIFI. Capacitatea maxima este de 3 persoane.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun bufet sau demipensiune (cina meniu). Hotelul are un restaurant si un bar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie