Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Foarte Bine 8.4 Booking.com Construit intr-o livada de maslini si oferind o vedere panoramica spre Marea Egee, hotelul este la 250 m de renumita plaja Glyfoneri, in Skala Rahoni. Hotelul este alegerea ideala pentru cei care doresc conditii confortabile la un pret rezonabil. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul este situat in Skala Rahoni, la 250 m de plaja Glyfoneri, cu nisip si pietricele, renumita pentru frumusetea ei. La 10 minute de mers pe jos se afla numeroase cafenele si taverne. Portul Limenas este la 8 km, iar portul Prinos la 8.4 km. La 10 minute de mers pe jos se afla baruri, taverne, magazine. Pe plaja cu nisip si pietricele, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Facilitati hotel

Hotelul are receptie (08:00-22:00), acces gratuit la internet WIFI in zonele publice, parcare, bar, restaurant, room service, servicii medicale (la cerere), inchiriere de masini si biciclete, loc de joaca, sala TV, sala de jocuri. Sunt acceptate animalele de companie, la solicitare, fara costuri suplimentare.

Facilitati camere

Cele 23 de camere au frigider, seif (contra cost), baie cu dus, uscator de par, telefon, TV, aer conditionat (contra cost), balcon mobilat. Camerele duble au 15 mp,  2 paturi si capacitatea maxima 2 persoane. Camerele pentru 4 persoane au 20 mp, 2 paturi single si 2 paturi supraetajate sua 2 canapele.

Sport si divertisment

Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara, sala comuna TV, sala de jocuri. In apropiere exista magazine, baruri si taverne.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun bufet (08:00-10:00) si cina meniu (19:00-21:00). In hotel exista un restaurant, un bar principal si un bar la piscina.

Facilitati copii

Copiii au la dispozitie un loc de joaca. La restaurant exista scaune inalte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie