Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Printul Vanator


Descriere

Caracterizat prin forma si stil la limita dintre arhaism si modernism, castelul Printul Vanator si Dracula, se doreste a fi gazda calatorului istovit de drum dar si a turistilor aflati in cautare de relaxare.

Complexul turistic va ofera cazare in 2 apartamente, 5 junior suite, 9 camere single si 2 camere duble.

Si daca ai trecut pragul casei si ai devenit oaspete al castelului te poti bucura de mancaruri si bauturi vanatoresti traditionale.

Tot aici puteti vizita un loc cu adevarat unic: un castel miniaturizat construit din piatra veche, cu o sala unde poate fi vazut printul Dracula pe un tron de piatra.

Alte Servicii :

- parcare in curet inchisa

- posibilitate de plata cu cardul

- rezervare si plata on-line

- televiziune prin cablu

- acces internet wirless

- aer conditionat.

Servicii cu plata:

- sauna

- organizarea partidelor de vanatoare

- turul orasului.

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, masa de ping-pong, TV in living, cutie de valori, internet wireless, crama, discoteca, internet prin cablu, se accepta animale, parcare, gradina/curte, spalatorie, room service, sauna, terasa, plata cu cardul, ferma proprie, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, seif la receptie, bar, restaurant, sala de conferinte

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, seif in camera, uscator de par, baie cu cada, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.