Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: La 8 km de orasul Zakynthos si la 6 km de aeroportul Dionysios Solomos. Inconjurat de o gradina, hotelul se afla la aproximativ 200 de metri de plaja Laganas si 800 metri de plaja Agios Sostis. Zona de baruri si restaurante se afla la aproximativ 200 de metri.


FACILITATI HOTEL: Hotelul - boutique este Adults Only, are 2 etaje, 20 de camere distribuite intr-o cladire principala si una adiacenta, camerele au fost renovate ultima data in 2018, restaurant, receptie, parcare, gradina, terase din piatra si vedere la plantatiile de maslini din zona. Hotelul este recomandat cuplurilor.


FACILITATI CAMERE: Toate camerele au in jur de 25 mp, pat dublu, balcon, mini bar (contra cost), internet wireless( gratuit), seif ( contra cost), TV prin satelit, aer conditionat centralizat, baie cu dus , pe jos au pardoseala.
Camerele comfort au in plus piscina privata ( premium double room with private swimming pool).


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.