Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Plaza Pallas Hotel


Descriere

Hotelul Plaza Pallas*** este ideal atat pentru persoanele care doresc o vacanta activa si care sunt interesati de sporturile nautice si de plimbari cat si persoanelor in cautare de o vacanta relaxanta, la piscina. Facilitati Hotel
Hotelul dispune de: receptie deschisa 24 de ore, piscina exterioara, piscina pentru copii, pool bar, restaurant, internet wireless, sala de jocuri cu masa de biliard, telefon public, seif, baby cots, facilitati pentru persoane cu dizabilitati si parcare.

Facilitati Camere
Toate studio-urile si apartamentele au in dotare chicineta utilata cu frigider, plita, ustensile de bucatarie; aer conditionat (contra cost), telefon, feon, grup sanitar propriu cu dus/cada si balcon/terasa. Apartament cu 1 dormitor (max. 3 adulti) - fiecare apartament este format din living si dormitor (pat matrimonial sau paturi twin). Apartamentul cu 2 dormitoare (max. 4 adulti), este format din living si 2 dormitoare. Primul dormitor are pat matrimonial iar cel de-al doilea are paturi twin. Apartamentul are 2 balcoane mari, majoritatea cu vedere spre piscina.

Categorie
3*

Localizare
Hotelul Plaza Pallas*** este situat pe coasta de est a insulei Zakynthos, in centrul statiunii Tsilivi, la 350 de metri de plaja, la 200 de metri de statia de autobuz, la 4 kilometri de orasul Zakynthos si la 5 kilometri de aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.