Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
2179  2004 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.09.2024 - 24.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Complexul de lux a fost premiat de-a lungul anilor de cele mai prestigioase nume din domeniu astfel in 2015 acesta obtine certificatul de excelenta oferit de TripAdvisor, premii de la HolydayCheck si HolidayTest cat si locul doi pentru implicarea in conservarea mediului inconjurator.

Localizare: Situat pe plaja cu nisip si pietricele din Kallithea, la o distanta de 8 km de orasul Rhodos,si la 4 km de populata statiune Faliraki , cu numeroase activitati de sporturi nautice , magazine si viata de noapte, in apropierea celui de-al doilea cel mai mare parc acvatic din Europa

Distante: Aquapark - 500 m
Aeroport - 15 km
Rhodos Town - 8 km

Facilitati hotel: Facilitatile de 5* puse la dispozitia oaspetilor cu siguranta le vor satisface asteptarile si ii vor indemna sa se relaxeze si sa se bucure de tot potentialul complexului. O uriasa piscina de tip laguna cu hidromasaj si sectiune special amenajata pentru copii inconjurata de sezlonguri si umbrelute. Prosoapele de plaja sunt gratuite insa se percepe depozit pentru folosirea lor. Internet Wi-fi gratuit este disponibil in toate camerele si in zonele publice. Pentru cei ce doresc sa isi pastreze tonusul in vacanta : sala de fitness complet echipata, aerobicul in piscina, terenul de tenis, volei pe plaja, boccia sau mini golf - va stau la dispozitie. Centrul SPA dotat de asemenea cu produsele celebre ESPA va astepta cu o varietate de masaje, proceduri si tratamente.

Facilitati camere: Toate camerele de la Elysium sunt spatioase si minimalist decorate pentru a va crea un spatiu intim si imaculat. Mobilierul elegant este facut la comanda de celebrii designeri iar saltelele patului sunt unele dintre cele mai confortabile. Camerele au o zona de sitting cu birou si canapea, TV LCD satelit, aer conditionat. telefon, internet wi-fi, seif, baie cu cada si articole de toaleta, uscator de par, oglida pentru machiaj, halat si papuci, seif si balcon mobilat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.