Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Situat in aproprierea portului unde vase de croaziera si ferry-boat-uri acosteaza si a orasului medieval din Rhodos Town, hotelul Sylvia se afla la doar 150 de metri de cea mai apropriata plaja. Centrul orasului se afla astfel la 1 km iar distanta fata de aeroport este de 13 km.

Facilitati hotel: Recent renovat, hotelul va pune la dispozitie internet wi-fi gratuit inclusiv in camere, receptie non-stop cu seif, lobby cu TV satelit mare (ideal pentru urmarirea meciurilor, filmelor etc), zona pentru servirea micului dejun ce include o varietate de produse locale si traditionale preparate in casa, bar, birou informatii si parcare.

Facilitati camere: Hotelul detine 42 de camere dispuse pe 4 etaje iar majoritatea camerelor ofera frumoase privelisti catre port sau orasul medieval. Camerele sunt dotate cu internet wi-fi gratuit, TV, telefon, mini frigider, aer conditionat(contra-cost, 5 euro/zi), seif (10 euro/saptamana), toaleta si balcon. Serviciul de menaj se efectueaza zilnic.


Taxele locale nu sunt incluse.Acestea se platesc la check-in, la receptie hotelului:

5* hotels: EUR 4,00 p/camera & p/noapte
4* hotels: EUR 3,00 p/camera & p/noapte
3* hotels: EUR 1,50 p/camera & p/noapte
2* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte
1* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.