Rezervari/ Intrebari
0365.404.922

Termeni si conditii

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dumnavostra de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea dumneavostra va fi acceptata, veti primi un email de confirmare de la Mondotours si va intra in vigoare Contractul cu clientul . Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile.Mondotours nu este responsabil pentru eventualele neconcordante cate pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte informatii din site si informatiile primite direct de la reprezentantii Mondotours .In aceste cazuri vor avea prioritate intotdeauna informatiile primite de la reprezentantii Mondotours. Toate servicile turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si Conditiile Frunizorului (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de linile aeriene) se vor aplica aditional Termeilor si Conditilor acestui site. In momentul navigarii dumneavostra pe site veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Acestea se calculeaza facandu-se referinta la pretul standard. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si sa luati legatura cu Mondotours pentru detalii complete.

Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obilgatii, anulari , modificari ale rezervarilor si restituri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura.

Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare . Mondotours nu este responsabil pentru costurile care pot sa apara in momentul transferului de la aeroport/ terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

Anulari / Modificari:

Anularea sau modificarea servicilor rezevate sau achizitionate se va face in finctie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor.In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat este resposabilitatea dumnevostra de a informa in scris sau telefonic Mondotours despe intentiile dumneavoastra. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.